MA 30.4.-PE 3.5.

 
Hyvät asiakkaat, tässä viikon lounaslistat. Huomatkaa, että vappupäivänä 1,5, on erikoislounas.
 
MA
Talon kebab, nauta, L, *
Broileria herne-tomaattikastikkeessa, L, *
Kinkkupasta L
Kasvismix, L, *
Falafel-pyörykät L
 
TI
Grillattu porsaan kassler L, *
Fajitamaustettu kana L, *
Fetajuustopiirakka L
Uunikasvikset L, *
Pasta bolognese, nauta L
 
KE 1.5. lounas 24€ / aikuinen. Kattaukset klo 12 ja 14.
Menu:
Salaatti- ja mezepöytä
Talon kebab (nauta) L, *
Grillattu kanafile L, *
Hunkar begendi (munakoiso-lammaspata) L, *
Tepsi böregi (pinaatti-fetapiirakka)
Uunikasvikset, riisi ja peruna
Jälkiruokapöytä, kahvi & tee
Vapunpäivän lounaalle mielellään pöytävaraus!
 
TO
Paneroitu porsaan ulkofile L
BBQ kana L, *
Kasvispihvit L, *
Katkarapupasta L
Paistetut kaalit L, *
 
PE
Talon kebab, nauta L, *
Pesto-sienikana L, *
Uunimakkaraa sinappikastikkeessa, sika, L, *
Jauheliha-pinaattivuoka, nauta L, *
Teriyakikasvikset L, *
 
Sunnuntaisin ei seisovaa pöytää! Ravintola aukeaa klo 14! 
 
A la Carte -tarjoilu alkaa ti-la klo 15, su klo 14.
_____

Seisova pöytä sisältää runsaan ja tykätyn salaattipöydän, lämpimät lisukkeet ja pääruuan, kahvin / teen ja makean palan.

Lounaspöydän hinta on arkisin 13,50€ (lapset 4-12v 9,50€, 1-3-v 3€) ja lauantaisin 17,50€ (lapset 4-12v 10€, 1-3-v 3€).

Arkilounas klo 10.30-15, lauantaisin klo 11-15.

Julkaisemme lounaslistan kaksi kertaa viikossa, sunnuntaisin julkaistaan ma-pe tiedot ja perjantaisin lauantain tiedot. Pidätämme oikeuden täydentää ruokia listan ulkopuolelta, jos joku ruoka loppuu kesken päivän, emmekä pysty täydentämään samaa lisää.

L: laktoosittomat raaka-aineet
*:gluteenittomat raaka-aineet. Kysy tarkemmin päiväkohtaisesti henkilökunnalta)

Tärkeää tietoa keliaakikoille: Kaikissa tuotteissamme on kontaminaatioriski gluteenille. 
Keittiömme puitteita ei voida järjestää kuten elintarvikesäädökset vaativat “gluteeniton” -merkinnälle. (Käytössä yksi uuni, työtilaa ei voida ajallisesi tai paikallisesti jakaa gluteenittomien ja gluteenia sisältävien annosten valmistamiseen.) Kerromme annostemme yhteydessä, jos raaka-aineet eivät sisällä gluteenia. Toimintatapamme eivät ole muuttuneet, mutta tällainen tarkennus on elintarvikeviranomaisten sääntöihin perustuva.

Lounas, A la carte ja catering -annoksissa käyttämämme lihan alkuperämaat: nauta Suomi, kana Suomi tai Latvia, porsas Suomi tai Latvia, lammas Uusi-Seelanti.m