Ravintola Veljekset Nevas - avaamme tarjoulun 1.6.!!

 

… 

NEVAS

“Luukkuravintola” jo auki

– 1.6. avautuu tarjoilu myös ravintolassa!

 

 

Palvelemme ”luukkuravintolan”, kautta, eli klubin takaterassin puolella pääsee keititön ikkunasta ruoka- ja juomaostoksille. Kaikki tuotteet myydään vain mukaan otettavaksi ja ravintola on kauden aluksi avoinna säävarauksella. Ruokavalikoimaan kuuluvat eväsleivät, burgeri, kebabrulla ja energiapatukoita. Juomapuolella tarjolla on virvoitusjuomia, kahvia ja tietysti olutta!

PALVELEMME klo 9-19 (säävarauksella)

1.6. lähtien pääsee nauttimaan ruuat ja virvokkeet pöytien ääreen! Lounaspöytä toteutetaan henkilökunnan avustavama. Asiakas voi valita mieluisat ruuat ja saa hakea lisää! Henkilökunta annostelee ruuan lautasille.

Ravintola avaukeaa klo 9 ja sulkeutuu klo 20 tai tilanteen mukaan myöhemmin.

Avajaistarjouksena Nevaksessa:
10 x arkilounas 95 €. 

Tarjous on ostettavissa ravintolasta ma 1. – su 14.6. ja lounaat voi nauttia milloin vain kauden aikana. Lounaat ladataan Nevas-kortille. 

 

:::

 

NEVAS

A la Carte

Täysitehoinen toiminta aloitetaan kun klubiravintola saadaan avata asiakkaille.
——–
Ravintolamme palvelee niin golfareita kuin lähialueiden asukkaita ja yrityksiä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja kauniista Nevaksesta!

NEVAS

Kokous- ja juhlapalvelut, erikoisryhmät

Toteutamme yhdessä Nevas Golfin kanssa niin kilpailut kuin yritystapahtumat.

Tiloistamme löytyy myös kymmenen hengen tila (neukkari isolla pöydällä), jota vuokrataan erilaisiin tarpeisiin. Ravintolasta saa tilattua neuvotteluhuoneeseen kokoustarjoilut.

Golfkauden ulkopuolella tilassa voidaan järjestää tunnelmalliset yksityisjuhlat tai vaikka yrityksen pikkujoulut. Jätä viestillä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä!

 

Aukioloajat

9-19
säävarauksella

Ota yhteyttä

7 + 12 =

Ravintola Veljekset Nevas

Sprängmanintie 79

01150 Söderkulla

0442815279

nevas@ravintolaveljekset.fi