take away lounas

TI 9.3.

TAKE AWAY -lounas arkisin  klo 10.30-14.00! Hinta 10,80.

Tiistaina 9.3. lounaalla porsaan grillivartaat, currykana, kasvislasagne, kookoksinen kaali-bataattipaistos. Salaatti & kahvi. Lista-annokset tilattavissa klo 12 alkaen. Tervetuloa!

 
Hyvät asiakkaat, tässä Ravintola Veljesten

TAKE AWAY palvelut 8.3.-28.3.

LOUNAS

Ma-pe klo 10.30-14.00, hinta 10,80€.

VOIT ITSE PAKATA ANNOKSESI LINJASTOSTA. Halutessasi henkilökunta pakkaa annoksen puolestasi. Lämpimien ruokien lisäksi lounaaseen kuuluu omassa rasiassaan päivän salaatti, talon leipä sekä kahvi/tee. Tarvittaessa pakkaamme mukaan aterimet.

PERHEBOKSI, 35€

Boxi on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Boksiin kuuluu 1kg pääruokaa (talon kebabia kastikkeineen TAI päivän kanaruoka) ja lisukkeena riisi, perunat tai päivän lämpimät kasvikset. TILAATHAN boksin edellisenä päivänä nettikaupastamme tai puhelimella. Noutoaika klo 12-15 (tai myöhemmin sovittaessa, silloin nouto kylmänä).

LISTA-ANNOKSET

Lista-annoksia tilattavissa joka päivä klo 12.00 alkaen!

NETTITILAUS

Meillä on uusi tilausmahdollisuus nettikaupan kautta. Kaupasta löytyvät kaikki annokset, myös lounas ja perheboksi. Kaupassa ei ole maksumahdollisuutta, eli maksu tapahtuu noudettaessa (tai erikseen sovittuna tilille maksuna) Kaupan tiedot viimeistellään maanantai-aamuun mennessä.

Muistathan turvavälit! Kulkusuunta, jos jonoa: kadun puolelta sisään, takapihan puolelta ulos.
Kiitos yhteistyöstä!
Tervetuloa!

______

Tervetuloa nauttimaan lounasta paikanpäälle tai ota ateria mukaan! Muistetaan kummassakin tapauksessa hygienia ja toisten huomioonottaminen! Huomioidaan kanssaruokaliljat, käsipesut ja tullaan ravintolaan vaan terveenä. Kiitos yhteistyöstä!

Lounaspöydän hinta on arkisin 10,80€ (lapset 4-12v 8€) ja viikonloppuisin 14,50€. (lapset 4-12 9,50€, 1-3-v 3€) 

MAALISKUUSSA EI OLE VIIKONLOPPULOUNASTA

 

Julkaisemme lounaslistan kaksi kertaa viikossa, sunnuntaisin julkaistaa ma-pe tiedot ja perjantaisin la-su tiedot. Pidätämme oikeuden täydentää ruokia listan ulkopuolelta, jos joku ruoka loppuu kesken päivän, emmekä pysty täydentämään samaa lisää. MAALISKUUSSA PÄIVÄN LOUNAS JULKISTETAAN PÄIVÄ KERRALLAAN.

 

L: laktoosittomat raaka-aineet
*:gluteenittomat raaka-aineet (valmistetaan samassa keittiössä kun esim. talon leipä. Osa raaka-aineista on saatettu paistaa samassa rasvassa gluteenia sisältävien tuotteiden kanssa. Kysy tarkemmin päiväkohtaisesti henkilökunnalta)

UUSI VERKKOTILAUSMAHDOLLISUUS

Tilaa netistä

AJANKOHTAISET UUTISET

Arvoisat asiakkaat, olemme ottaneet toiminnassamme huomioon vallitsevat olosuhteet. Kiinnitämme erityistä huomiota siisteyteen ja turvaväleihin, esimerkiksi pöytämme on aseteltu väljästi. Toivomme teiltä toisten huomioon ottamista erityisesti kassa- ja buffet-alueilla. 

Tehdään yhdessä asioinnista mukavaa ja turvallista! Lounas- ja A la Carte -annoksiamme saa myös mukaan! Olemme suunnitelleet monipuolisen catering-listan erityisesti niitä tilanteita varten, kun haluat nauttia ruokaa esim. kotona tai mökillä hieman perhettä suuremmalla porukalla. Koosta listastamme itsellesi mieleinen kokonaisuus!

Kuinka löytää meidät

 

RAVINTOLAMME SIJAITSEE SIPOON SÖDERKULLASSA

0SOITE

Taasjärventie 1,

Söderkulla 01150

AUKIOLOAJAT

MA-TO 10.30 – 19

PE 10.30 – 20

LA 12 – 20

SU 12 – 19

YHTEYSTIEDOT

© Ravintola Veljekset 2021 | VERKKOSIVUJEN TOTEUTUS BERNER MEDIA

Näytä ruokalista ja tilaa netistä
Scroll Up