MA-PE 21.-25.10.

 
MA
Talon kebab, nauta, L, *
Kana gordon bleu (sis. sikaa)
Saksuka (nauta) L, *
Juustoinen uunipasta L
Vihreäpapupaistos L, *
 
TI
Grillattu porsaan ulkofile, rosmariini-pippurikastike L, *
Lasagne (nauta) L
Broileria currykermakastikkeessa L, *
Porkkana-pinaattimuhennos L, *
Uunikasvikset L, *
 
KE
Talon kebab (nauta), L, *
Kiviuunin kanapata L, *
Kesäkurpitsaa ja kukkakaalia, beshamelkastike L, *
Tofulla täytetyt paprikat L, *
Tonnikala-tillipasta L
 
TO
Porsaanleike L
Meksikolainen chilikana L, *
Jauheliha-kikhernevuoka (nauta) L, *
Kasviscaponata L, *
Kinkkupasta L
 
PE
Talon kebab (nauta) L,*
Hedelmäinen kana L, *
Pasta bolognese (nauta), L
Ruusukaalia, ranskankermakastike L, *
Falafelit ja sipulirenkaat
 
A la Carte -tarjoilu alkaa ti-la klo 15, su klo 14.
 
Sunnuntaisin ei seisovaa pöytää! Ravintola aukeaa klo 14! 
_____

Seisova pöytä sisältää runsaan ja tykätyn salaattipöydän, lämpimät lisukkeet ja pääruuan, kahvin / teen ja makean palan.

Lounaspöydän hinta on arkisin 13,50€ (lapset 4-12v 9,50€, 1-3-v 3€) ja lauantaisin 17,50€ (lapset 4-12v 10€, 1-3-v 3€).

Arkilounas klo 10.30-15, lauantaisin klo 11-15.

Julkaisemme lounaslistan kaksi kertaa viikossa, sunnuntaisin julkaistaan ma-pe tiedot ja perjantaisin lauantain tiedot. Pidätämme oikeuden täydentää ruokia listan ulkopuolelta, jos joku ruoka loppuu kesken päivän, emmekä pysty täydentämään samaa lisää.

L: laktoosittomat raaka-aineet
*:gluteenittomat raaka-aineet. Kysy tarkemmin päiväkohtaisesti henkilökunnalta)

Tärkeää tietoa keliaakikoille: Kaikissa tuotteissamme on kontaminaatioriski gluteenille. 
Keittiömme puitteita ei voida järjestää kuten elintarvikesäädökset vaativat “gluteeniton” -merkinnälle. (Käytössä yksi uuni, työtilaa ei voida ajallisesi tai paikallisesti jakaa gluteenittomien ja gluteenia sisältävien annosten valmistamiseen.) Kerromme annostemme yhteydessä, jos raaka-aineet eivät sisällä gluteenia. Toimintatapamme eivät ole muuttuneet, mutta tällainen tarkennus on elintarvikeviranomaisten sääntöihin perustuva.

Lounas, A la carte ja catering -annoksissa käyttämämme lihan alkuperämaat: nauta Suomi, kana Suomi tai Latvia, porsas Suomi tai Latvia, lammas Uusi-Seelanti.